Motto: Aer curat, distracţie, mâncare bună, somn adănc = am reuşit!

1. Cazare
-un (1) apartament;
-cinci (5) camere cu pat dublu şi canapea extensibilă;
-trei (3) camere cu pat dublu;
una peste alta, putem caza grupuri de 20-25 persoane, sau în cazul unor grupuri mai numeroase putem apela şi la camerele din clădirea învecinată, numărul de persoane care se pot caza crescând astfel la pâna la 48.
Bineinţeles fiecare cameră are baie proprie şi este dotată cu televizor.

2. Bucatarie
Dispunem de o bucătărie modernă, dotată cu toate cele, dar lucrul cel mai important este că, cea care o conduce este "tanti ...", cea mai bună bucătăreasă din partea locului, garanţia unor mâncăruri tradiţionale şi nu numai... Toate bunătăţile le puteţi servi în restaurantul cu 40 de locuri sau, de ce nu, afară la aer liber.

3. Distractie
-hmmm dacă totuşi vreţi să vă pierdeţi vremea cu discuţii, avem şi o sală de conferinţe;
-ce poate fi mai plăcut decât o plimbare cu barca, combinat cu o partidă de pescuit. V-aţi uitat acasă beţele, nicio problemă sigur găsim o soluţie;
-cum ??? nu ştiţi să pescuiţi ??? vă facem cunoştiinţă cu persoana potrivită, care să vă iniţieze în tainele pescuitului; -nu trebuie să vă faceţi griji nici pentru parcare, internet, bar, televizor, muzică , hmmm frigider etc. şi de acestea avem grijă noi! De asemenea pe durata sejurului dvs. Va puteti bucura de experiente unice,descoperind locuri incredibil de frumoase cum ar fi:
-Lacul Fântânele;
-Cascada Vălul Miresei;
-Pietrele Albe;
-peștera Humpleu, unde puține persoane au ocazia să ajungă (numai cu însoțitori autorizați). Peștera Humpleu renumită în Europa pentu mărimea sălilor, iar in România este clasificată pe locul doi ca lungime (30 km), reprezentând o comoară ascunsă a țării noastre. Vă invităm să parcurgeți nivelul superior-fosil, o tură activă ce va conduce la descoperirea unor locuri impresionante de poveste. (condiție fizică minimă)
-peștera Cetățile Ponorului, o experienta acvatică de neuitat, construită de natură, recunoscută ca și Everestul speologiei românești, declarată rezervație naturală cu o galerie principală de 2 km. lungime de dimensiuni impresionante, străbătută de un râu puternic, ce curge formând cascade, repezișuri și văltori. Doar cu ajutorul ghizilor specializați veți putea descoperi și o altă lume, impresionantă, incepând de la cel mai înalt portal din România (aprox. 80 m) și continuând cu stalagmitele din sala Florilor și Galeria Venețiană, frumos concreționata, unde veți fi întămpinați de strălucirea și claritatea apei.
-peștera Scărișoara cea mai mare peștera cu gheță din România, se situează la altitudinea de 1165 m cu o vârstă de peste 3000 ani, lungime de 720m și adâncime de 105m. După coborârea prin avenul de acces veși intra pe poarta propriu-zisă a peșterii în spatele căreia veți putea admira “Biserica”, Palatul Sânzienei frumos concreționat și apoi, coborând până la adâncimea de 105m printr-o galerie cu limbi de gheață și cu multe concrețiuni, veți ajunge în Rezervația Mare (cu haine călduroase).
-expaditii off road;
Dacă vi se par prea îndepărtate şi nici în ruptul capului nu vreţi să mergeţi cu maşina, nicio problemă vă putem organiza o deplasare/plimbare cu şareta.